Over ons

OVER ONS

Nico ‘t Lam is de eigenaar en samen met het technische team zijn wij NL Interieurbouw. We hebben jarenlang ervaring in interieurbouwoplossingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een nieuwe keuken, het restylen van bestaande keukens, interieurkasten en kledingkasten. Alles is maatwerk, de perfecte oplossing voor uw situatie. 

Wij zijn u graag van dienst! We adviseren u over een ontwerp en kunnen u direct vele mogelijkheden voorleggen.

Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor een offerte. Liever eerst een gesprek om de haalbaarheid van een ontwerp te bespreken? Ook dit is uiteraard mogelijk.

NL Interieurbouw is een onderdeel van NL Cases & Interior

Nico 't Lam portret

nl interieurbouw

Wij kunnen op het vlak van interieur heel veel betekenen. Een bestaande keuken restylen door het vervangen van de deurtjes, de handgrepen en/of het blad. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een compleet nieuwe keuken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kasten op maat. U heeft een bepaalde ruimte en een idee. Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan wij aan de slag met een op maat gemaakte kast. Uiteraard komen we die ook netjes plaatsen.

nl cases

Onze flightcases lenen zich, door hun beschermende binnenkant met schuim, vooral voor dure apparatuur, zoals audio, video, licht en medische apparatuur. Alle flightcases worden op maat gemaakt, aan de hand van uw wensen. We gebruiken een speciaal berkenmultiplex met een beschermende HPL-toplaag, zo heeft u keuze uit elke kleur. Het hout is FSC-goedgekeurd en de flightcases hebben een lange levensduur.

Volg Ons Op Social media